Nuffnang Ads

Tuesday, May 3, 2011

YEAH!!! LULU CALDINA REVIEW BLOG SAYA!!

Hye-All!!!

haaa.... I have a new segment from LULU CALDINA... to be honest with you all readers... Her blog is one of the first blogs that I followed... Well..and till now, I love reading her blog...thanks...


ni..cik Lulu kata..kalau nak masuk segmen ni... kena lah ada tanda yang membuktikan kita masuk segmen ni kan...sebagai contoh..kalau kita makan... adalah bukti kita yang pinggan kosong yang kita makan tu kan....sama lah analogy itu..hahaha...
ni buktinya..

sila klik kasik gemuk!!!!

okay baiklah....cik lulu kata..kena jadi follower (optional) dan adik da jadi da follower cik lulu... 
dan kena letak header cik lulu..siap!!! 
tajuk entry....siap!!!


okay..cik lulu kata...adik kena lah cerita kenapakah beriya-iya sangat nak join segment cik lulu ni.. kenapa..???


okay..baiklah.., bayangkan kalau adik ni direview oleh Cik lulu caldina....waaahhh..itu da sememangnya dasyat tuh.... ye lah...blogger riban-riban punya followers yang review dan lagi satu..cik lulu ni memang antara blogger terawal adik ikut tau...so...ni da ibarat macam idola la ni selain Abang BEN, Abang Ady, Kak Sunah, Cik Yuyu dan Mat Gebu..biar lah orang nak kata apa pun,, nak kata adik ni kaki ampu..kaki kipas... kaki apa lagi...puih...adik tak kisah... apa yang adik tahu.. adik suka..sekian! ... ye lah.. mereka ni..adalah insan2 yang bertuah... kalau kena review dengan cik lulu,,, makin ramailah mintak2 nya readers adik...so...dengan secara tidak langsung..adik dapat mantapkan entry adik... ye lah..biler da ramai readers..chance untuk adik tanya tu sememangnya tinggi lah..KONFIM!!!! 


kalau cik lulu ask apa lah yang menarik sangat blog adik ni..adik akan cakap..LESS IS MORE!!!.. adik sebenarnya..tak berapa suka blog yang ada lagu sebagai background, adik nak baca bukan nak dengar lagi (maaf agak kasar tapi itu hakikat... kan?) so,,that is why adik tak letak widget yang ada radio lah...MP3 la... apa lah..lagi satu...adik takut nanti...orang yang baca blog adik berasa bosan dan sangsi dengan kebolehan dalam meminimum kan widget...ye la ..kengkadang adik selalu jugak buat blogwalking...kengkadang ada je blog waaaa..comel....tpi lama sangat adik nak load..ye ah...adik ni pakai broadband je..tak laju macam yang lain kan...huhauhau..(salah adik?  tidak! itu bukan salah adik.kerana itu je yang adik mampu..)


daa...terpanjang pulak ngomelan adik ni...heheh..maaf..terpanjang pulak..





till then...





Muah2!!!

p/s: mintak2 la boleh...(padahal dah pernah da dulu) ~~..she brings the news from the air..~~
p/s: nak join..klik kat nama tuh... and banner sekali...

2 comments:

  1. 2la.. wt sakit kepala jer kn .. klw blog ada lgu.. adehh..

    ReplyDelete
  2. hehehe...
    @zakcy~786~, ye lah kan...tapi maybe dorang suka dengar lagu kot...hehehe...

    ReplyDelete