Nuffnang Ads

Tuesday, June 7, 2011

ANALISIS HARI INI 7 JUNE 2011!!!

 Hai semua!!!...



apa khabar?..sihat hendaknya kan?...wah...kemain lagi melaram semua  kan?...ye lah..ada yang nak pergi orang kahwin la...apa la..(eh....salah entry ni... patutnya entry ni hari SABTU kan?..hahaha salah~~~)


okay, untuk entry kali ini... saya akan bawakan anda satu cerita (pengalaman) yang dikutip sepanjang hari ni... seriously... hari ni...saya blurr sgt2!!!...tak tahu kenapa.. sangat2 blurr... macam bodoh pun ada...tak tau kenapa!!!...mencik2!!! tapi kan..selepas je makan.. (lunch...saya jadi macam aktif tak tentu fasal!!...mmg bodoh kan?..hahaha).. after lunch...I was able to explain and entertain guests who came to MATIC seeking for information. Saya dapat 2 orang guests European. Mereka nak cari tmpat yang memang tak pernah saya dan kawan-kawan lain tahu but thank God now is the internet era...hahaha..lau tak....mampus...huhuhu....  hurm... macam lah ragam manusia hari ni...those people adalah sket racistnya..heheh.tak ley citer sini...harammm~~~..hahahaha


dia camni tau...lau pepagi tu mcm takde orang je gituw..tetibe je tengahari..berdoyon-doyon datangnya...wah!!..kemain lagi kiteorang melayan guests...layan jangan tak layan...hehehe.... hari ni...kami dikejutkan dengan seorang guest lelaki dari UK kot..tah..tak tahu.. tapi dia mempunyai mata yang SANGAT unik!!!>...tak caya ask my fellow TA..Jeff!! kan Jeff kan??? mata dia macam ada lingkaran...bukan lingkaran Sheildtox ok!!!...jangan macam2... orang putih kan?.. okay..I pun ada idea bangang..and I asked Mei Ling about why Malaysian hanya mata hitam je..takde berkaler2..,. dan dengan bangganya Mei Ling menjawab!!!..

"Sebab kat Malaysia ni panas.banyak cahaya matahari..maka mata kena tinted..bub tu hitam je......"


saya pun ketawa berdekah2....tapi ada logiknya jugak...takde ke Dr. yang nak buat thesis sal ni...kan?..


ha..itu sal mata...banyak lagi anggota lain yang malas je nak ulas..hahaha...(giler)...


saya hari ni...memang diuji lah....saya dapat beberapa orang yang mempunyai banyak masalah dengan kehidupan(apakah?..kitaorang bukan kaunter penyelesaian masalah kehidupan ok/...hahah..saje je...ask je pepe pun..kitaorang will try our best to give the accurate answers)... last work...saya ada dapat sorang ni... dia dari S'pore and dia nak datang Malaysia... I pun kol situ..kol sini..situ...sini...(sek bek bukan pakai kredit i...lau tak...huhuhuh) dia nak tau sal pas lawatan je...cuma dia nak maklumat yang tepat...i da bagitau dia da..but then... hurm..layan je la...tahu2... hari da kul 5...(hari pun gelap macam nak ujan....i pun blah awal...)


otw balik...i jumpa kak sha..(puan sha okay..huhuhu) dia nek KL monorail, I nek Dang Wangi station KJ Putra LRT...hehhe..(first time nek...huhuhu... dekat ngn matic tapi tak sehavok KLCC station..hehehe)


awal I sampai rumah rini..kol 6.00 da sampai...hebat bukan?....hahah..



till then...




Muah2!!!

p/s: malas da sok nak pergi Dang Wangi station...susah nak lintas jalan..dah la takde jejantas...huhuh....

No comments:

Post a Comment