Nuffnang Ads

Monday, June 13, 2011

BAHANA LAMA TAK UPDATE...

Hai semua!!!

wah....terasa lama tak update kan?...korang rindu tak agaknya ek?..hurm....


I bukan tak nak update pepe...tapi...tu lah...kerana pelbagai benda yang perlu dibuat... I kengkadang terlupa nak update...padahal bukan susah pun kan nak update....adoi....  

takpe....biar I cerita apa yang berlaku sekitar hari ini.... okay? 

9.00 a.m

I bangun... huhuh..waktu cuti...sememangnya LAMBAT bangun...hihihi...

11.00 am

Bergerak ke Lanchang untuk pergi ke Kenduri Aqiqah saudara. Hehehe...makan lagi....

2.00 pm

pergi ke Deerland dan Kuala Gandah Conservation Centre di Lanchang la...

Deerland tu kalau nak masuk Adults RM 6 and Children RM 3 la... but for the The Elephant Kuala Gandah, we do not pay but we have to put all the names of our family members and then they will give us the sticker that shows we only there for visiting. Actually, there are three packages but I do not know a lot about Kuala Gandah Conservation Centre (Elephant) you can search it more online okay?

5.00 pm

Me and Makde were going back to Kuala Lumpur and my other family were going back to Home...hehehe.... what a tiring day... and tomorrow... I need to go to work..hope I get the ENERGY to work!!!.chaiyok!!!

mesti ada yang tertanya-tanya sebab apa tajuk cmtu kan?..ye lah..pembaca lari lau lama tak update...macam blog i ni la...huhuhuhukk







till then...







Muah2!!!

p/s: sapa ek menang AF???

No comments:

Post a Comment