Nuffnang Ads

Sunday, June 5, 2011

FASHION POLICE

Hye-All!!!...

hari ni hari SABTU kan?...(Well...da nak masuk AHAD da kan?...) maka malam ni banyaklah rancangan-rancangan yang berunsurkan hiburan kan?...


tadi...I tengok lah cerita kat E! channel 711 (lau tak silap)... ada lah nama program ni "Fashion Police", and seriously...  dia ala-ala pengkritik gak la...tapi pengkritik yang kat "Fashion Police" tu more kejam lah dari the one from AKADEMI FANTASIA... kan?..hehehehe... dalam rancangan tu.. ada 4 panel la kiranya... Giuliana Rancic, Kelly Osbourne, Joan Rivers( mak segala pengkritik) dan seorang guy that I familiar tengok face dia but I do not know his name....hehehe... btw.. back to Joan Rivers yang tak berapa nak cantik..in fact.. SHE IS NOT BEAUTIFUL AT ALL!!!   but she criticise others and what?....duh!!!... ibarat kasut dia kena tahi lembu but she criticise other dengan panggil tak pandai jaga diri...? what?..huhuhuhuuuhuh..... (betul ke analogy I tu....tapi faham kan???)...

mari tengok gambar "POLICE POMPUAN" ni...korang rasa boleh ke dia jadi polis sebenarnya...?






btw...she loves plastic surgeries...(plural okay?)


till then..





Muah2!!!

p/s: tertido semalam....

No comments:

Post a Comment