Nuffnang Ads

Tuesday, June 14, 2011

GERMAN SHEPERD!!! I KENA SALAK?

Haiiiiiiiiiiiiiiiiiyap!!!!

wah...tetibe bersilat kan?...  ehh!!!...lupa2.. hye All!!!...apa khabar?.. harap selalunya sihat walafiat!...(walaweh...hehhee).... lama kan I tak update...(padahal baru je semalam I update...tak gituw...)


okay..... I sebenarnya ada banyak benda nak cerita...so...I mula dari awal ler ek? kalu I cerita tak cukup....nanti I buat entry baru ek.... baiklah.... apa yer I nak citer...owh!!!..okay!!!...


uols penah dengar tak hewan bernama ANJING???   alar...yang najis tu...(tapi ada syarat2 nye ek nak jatuh ke haram pegang tuh...ingat...kalau kering dengan kering takpe...) okay...I bukan nak bersyarah fasal halal haram hewan tu...tapi I nak luahkan rasa "ketakutan" I terhadap hewan itu...


I keluar pagi pukul 7.15 am lah kan...then I ada lah lalu kat depan rumah this auntie... and her dog size is OMG-ly big!!! and that dog kan selalu je bark kat I.... even until now pun... (takkan tak kenal2 kot I duk lalu depan umah kan...) ada satu pagi tu kan... ada lah uncle ni...(waktu cuti sekolah ritu) dia bawak anjing dia pepagi jenjalan dalam taman perumahan ni...(I pun...adoi?..apakah?... pening2....) ada satu ketika tu...I terserempak terus... memang berdepan-depan lah dengan anjing tu....huhuhu.... I ni da sememangnya agak GENTAR dengan dog ni... nak pulak yang giler besar tu...GERMAN Shepherd. bagi sesiapa yang pernah tengok german shepherd tu..memang tahu la... giler besar dan lau dia barks...huhuh..gentar sungguh hati I weh!!!... I tak tau kenapa I jadi takut sangat anjng sekarang lah... actually... My dad dulu ada je bela anjing atas purpose nak jaga kebun but then waktu tu... I kecil kot...hehehe... tak tau pepe kan...innocent...hahaha...tapi sekarang!!! jangan lah terdengar telinga ni akan bunyi anjing bark...I memang takut..seyesly!!!


walaupun anjing tu makhluk Allah kan...tapi anjing tu berbahaya tau... lau tak silap I ada da few cases yang melibatkan anjing yang menyerang manusia... bahayakan?  

tapi!!!... ada satu makhluk ni...lagi bahaya!!!...nak tau sapa???....jap eh... (sila scroll ke bawah)





























































































Sila Click!!!



cer citer cer citer cer citer!!!



setuju tak bahawa mereka adalah yang paling jahat?..tak kira la...kan?




comel k anjing ni... ni lah rupa anjing yang nyalak I pepagi tu....huhuhu







till then...









Muah2!!!

p/s: nak wat kerja jap...nak cari ilham sekali...
p/s: sumber blog ini.... (Dia)

No comments:

Post a Comment