Nuffnang Ads

Thursday, June 2, 2011

IDEA DARI TANDAS YANG KOTORS?

Hye-All!!!



I rasa I nak tukar lah perkataan "Hye-All!!!" tu... ye lah... bukan apa... I rasa... it is about time for me to change more... hehehe... ada tak cadangan yang boleh (kata sapaan yang bersesuaian utk blog I ni?) digunapakai (lewah bahasa...da guna..pakai lagi... apa giler??) untuk dijadikan kata sapaan dalam blog I ni?... ada tak?... em..I would love to see your opinion....kan?..wah...gituw...



herm... idea nak tukar tu sebenarnya...I dapat dalam TOILET!!!...hahaha...bongek kan?... ada ke dalam toilet... kuikuikui...  agak bongok kan?..hahha.. alar...cuba korang ask penulis lagu dan sapa2 la...idea datang dalam pelbagai form tau...dan boleh datang di mana pun!!!.... ingat tuh!!!  kadang-kadang tengah2 beli ikan kat pasar pun datang idea tau... macam kawan I....Taylor Swift... dia pernah cakap... ada satu lagu MINE tu...ideanya datang ketika dia tengah belajar dalam kelas Math.. dia terus humming dan rakam dalam HP..(itu pentingnya HP di'halal'kan di sekolah..ini tidak...HP tu bukan ada unsur-unsur cik Pig tu....huhuhu)....  taylor swift terus hubungi manager dia untuk aturkan sesi rakaman....huhuh...itu yang dia bagitau I la..lau dia tipu..maknanya..I pun tipu uols la..hehehe....



tu je lah dulu ek...jap lagi I hupdate lagi....



ni la kawan I dulu.....sama2 masuk pra sekolah....hahaha








till then...













Muah2!!!

p/s: On the second thought... My blog is famous because of the "Hye-All, Till then and Muah2!!!"... so... I tak jadi la tukar..thanks...hehehe ...

p/s: Esok... ada kawan I kat tempat kerja sudah menghabiskan praktikalnya... I sempat ngan dia sekejap je...namanya AYU... windu la nanti...

No comments:

Post a Comment