Nuffnang Ads

Thursday, June 16, 2011

NAMA2 KAWAN-KAWAN I KAT MATIC TA!!!

hai semua.... 


mari dengar cerita I sal tempat kerja I... nak dengar ke tak???.... lau nak mari I citer... lau tak nak dengar (baca) sila pergi ke tempat lain takpun ulang tayang JOZAN dalam Maharaja Lawak yang buat lawak sal Hafiz tu... Awan NANO NANO NANO NANO NANO tu...hehehe...(kelakar giler...hahaha)


Nama ini tidak mengikut sesiapa yang penting... nama dan keterangan ini diambil secara rawak. harap maklum. terima kasih. 


aritu dalam pas entries I ada je citer sal tempat kerja I....uols search je..mesti ada....kan?


okay....mari I kenalkan TA aka kawan-kawan I yang menjadi Tourist Assistants...okay? (^_^)



Fadzly Anuar (Fadh)

dia ni orang penting lah kat kaunter tu. Dia Tourism Officer yang diarahkan dari Kementerian Pelancongan ke MaTiC. Dia orangnya kelakar, baik dan bagus. Cool je... and nothing wrong to be cool kan?... Good job man! eh!!! lagi satu... dia ni awet muda... nampak muda je....bagus2...


NoorFatehah (Kak Teha)

haaaaa.... ni orang lama... old timer lar... dia pun bagus jugak..dah kawin ada anak 3...ok lah kan info itu... kak teha baik jugak... dia ajar I baca map secara terbalik uols...kan!!!..adoi... but then....when I get used to it...it actually fine.haaha...


Jafni

Ni pun staff jugak. bagus dia ni tau... dia happy go lucky person. bagus berkawan dengan dia ni... dia telus... dia bagi maklumat kat guests pun best ( cara dia lah....)


Kak Sya

kak sya ni... mempunyai suara yang awet muda. I tak tahu kenapa mereka ni semua awet muda..I ni je nmpak tua kan?...ada orang cakap I umur 28 tahun. Apakah disitu?.. kan??... suara kak sya macam remaja dan I suka dengar dia ketawa.


Sri

Sri adalah orang yang juga baik. Dia satu-satunya TA yang berbangsa India kat kaunter tapi itu tidak bermaksud dia tak bergaul kan... Dia sangat bagus tau. Cara dia explain kat guests memang bagus la. ~~im amazed~~


Mei Ling

Mei Ling adalah Melayu campur Chinese. So...sah sah la muka dia mcm Chinese. Mula-mula I arrived kat kaunter, I mati-mati ingat did pure chinese, tetapi selepas beberapa pertanyaan diajukan kepada Mei Ling...rupa-rupanya kan~~~...dia mixed rupanya... dan dia mempunyai muka dan badan yang tidak besar kiranya macam 5 kali dia baru dapat I seorang...hahaha...dia nak kahwin da....


Clement

Dia orang Sarawak. dia juga seorang yang baik. memang tidak dapat dinafikan. bagus dia ni. 


Yana

dia orang KL asal kedah. dia orang pertama yang ajar I baca map. mula-mula dia ask..." da pandai baca map?" of kos lah jawapan I tak kan..apakah...hahaha... so... dia ajarkan...then...banyak gak lah salah i buat but then..okay la....sekarang I okay gak lah..hehehe thanks yana.


Farah.

ni dak KL gak.... Cheerleader dulu ni... tinggi gak la...lau nak compare ngan mei ling..(im sorry)... farah dengan yana adalah PSH (Pekerja Singkat Harian) yang hanya kerja untuk 6 jam. best kan?... I suka camtu... farah ni ibarat adik la... dia ni okay je..happy go lucky gak... best2...


Syafiq

dia sama trainee ngan I gak...dia dari MSU.... bagus gak dak ni.... 


Ika

dia pun fellow trainee gak. Dia baru je duk kaunter. tapi sama ngan I gak dulu mula2..tak tau pepe but then... we here to learn...then...it is learning that we have to do. kan???? Ika lak dari Shahputra...



eh!!!..macam ikut ranking lah pulak..eh...takde2...memang sumpah takde beranking-ranking ni...




so...walaupun I tak letak gambar penuh...tapi I harap yang baca cuba fahami dan relate dengan diri anda okay.. I pergi kerja tiap-tiap hari dengan rasa yang best dan di tempat kerja...I sangat enjoy. Thanks to all!!!.... love you all!!...








till then...











Muah2!!!

p/s: I have lots to learn from you all.

No comments:

Post a Comment