Nuffnang Ads

Tuesday, June 21, 2011

NUFFNANG TAK BERMOTIF???? PILIH KASIH?

Hai....


I baru je tadi pergi kat Nuffnang and suprisingly, my account mempunyai banyak $$$...tapi takde la riban2 macam mereka yang mempunyai followers yang riban...ahaha...dia ikut followers kot.... lau your followers ada riban..maka riban lah account anda...haha...tapi I tak kesah sangat da... follow dengan ikhlas adalah lebih baik kan?... korang suka yang mana? follow secara terpaksa (tapi tak baca) or follow dengan ikhlas dan baca our writings? kannnn???  tapi I pun ada je yang I ikut secara memang ikut la... setiap kali ada je post baru I akan buka, itu adalah wajib. Hihihi....kan semua? korang bayangkan kalu satu blog tu follow banyak giler blog lain? adakah anda merasa pelik? adakah ia sepelik RAMAI riban kawan kat Facebook.


I tak kesah da....hahaha.... biau ler... em... esok hari Rabu kan?...erm....tak berapa lama lagi I nak balik kampung. Kampung Jenud yang terchenta!!! dekat je dengan Kolumpo pun...huahuahua... ada kenuri dan mak cakap wajib balik, maka....wajib la jawapnya...

maka, mesti ramai yang bertanya akan jiran sebelah rumah punya pembantu rumah...apakah motif entry I yang kali ni kan?.. jawapannya....huahuahua...tiada motif!!! saja nak update (em..tu jadi motif gak kan?)...hahahah






till then...





Muah2!!!

p/s: update tetap update uols!!! hihu...

No comments:

Post a Comment