Nuffnang Ads

Saturday, June 4, 2011

NUR KASIH, PIRATES OF THE CARIBBEAN AND KUNG FU PANDA 2!!!

Hye-All!!!


apa khabar?..panas kan Kuala Lumpur sekarang?...tadi je..tak tau lah suhu berapa... (okay2..maybe ada yang berkata kat Padang Masyar lagi panas...fine...hehehe... 


semalam mak, kakak, and 3 anak sedara I datang ke KL ni... ye lah..cecuti sekul ni... lagi pun I pun tak kerja lau hari Sabtu... kitaorang pergi tengok wayang tau...hahahah... mak and mak sedara I tengok cerita "Nur Kasih"... (review dari mak and mak sedara I...suam-suam kuku...okay la....hahah..bub tu I tak sarankan I and U tengok... hakhakhak!!!)... Pastu kakak and Fitri (anak kakak I) tengok cerita Lanun... "Pirates of The Caribbean" ... (review dari mereka....tersangat lah best!!! (buat I nak tengok lak sok...hehehe).... Pastu last sekali... I, anaks sedara I dua orang tengok cerita Kung Fu Panda 2....(review kiteorang??.. best SANGAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


tu je la.... but the interesting part (interesting ke?> tah aku pun tak berapa nak tau interesting ke tak...) tadi...masa I beratur nak beli some breads kat RotiBoy..(tak kira..aku nak sebut gak...biar lantak...) ada ke...pekerja ni...cashier... jerit..."SINI PUN BOLEH BAYAR JUGAK!!!"... apakah?... tak boleh cakap elok2.....bukannya kitaorang ni binatang nak cakap kuat2 mcmtu... okay fine...  I pun pergi.... lepas tu... nak bayar ni..I lah..nak bayarnya... lepas tu...I saje je nak balas dendam kesumat tersemat di hati selepas beberapa minit ditengking...wah2...berdendam tau..jangan men2...  pastu dia bagitau sal harga roti... aku SEMEMANGNYA tak dengar..so.. aku pun cakap dalam nada yang agak tinggi.. "BERAPA ????"... bagi mereka yang kawan lama dengan I memang tau nada tersebut...memang mereka dapat agak..seperti PZ, BELLE and some others.. well..pedulik apa I...dia mula dulu...so..I teruskan je la...hahaha....


itu untuk hari ini...esok pula menanti...ada plan untuk esok ni!!!..hahaha

 lebih kurang macam ni la cinema kat KLCC...tapi..eh...lain2 la..hahaha


ni lah lambang roti boy... roti sedap tapi dak pompuan tu punya perangai tak sedap!!!



till then...

















Muah2!!!

p/s: X-MEN!!!

No comments:

Post a Comment