Nuffnang Ads

Tuesday, June 21, 2011

PASANGAN RAZIFF AND ALYA JUARA MARI MENARI MUSIM PERTAMA.

haaaaaaaaa....apa khabar???...




ni...ada sesuatu I nak berkongsi dengan uols ni.... korang kenal tak dengan peserta Mari Menari Musim Pertama yang menjadi Juara tu??... ye lah Razif dengan pasangannya Alya. Okay... ni mula nak masuk cerita ni. Dorang berdua ni memang pandai menari dan I baru perasan yang mereka adalah penari yang betul2 penari kat Mari Menari tu. Mari I tunjukkan gambar, ye lah...bagi refresh memory cause maybe it is a little bit late isn't ? 







I kan tiap-tiap hari Selasa, Rabu dan Khamis tengok dorng menari kat MaTiC for the Cultural Dance @ Matic and it would be very nice if you all readers could come too. The ticket for this is RM5 ONLY. It is cheap isn't? The foreigners usually laughed because they think it ridiculous because to them RM5 is nothing. Hihoo... Raziff and Alya and also the other dancers are very sharp and can dance very well. They put the souls and their hearts into their performances. I love to see they dance. If you have times,you can come tomorrow at Malaysia Tourism Centre at Jalan Ampang to experience by yourself ;the art of dancing performed by the Dancers including Raziff and Alya. Thank you!!



till then...




Muah2!!!

p/s: I love to see they dance!!! Just love it!!

No comments:

Post a Comment