Nuffnang Ads

Thursday, June 16, 2011

RAGUT LAGI??!!!!

hai semua.


baru je tadi Uncle Zul (tuan rumah tempat yang I duduk ni) kena ragut. His laptop is now with the thief. OMG!.... the tempat is tempat yang I selalu naik dan turun untuk ke KLCC... which is Taman Paramount. OMG!.. I need to be more careful. 


I pun takut jugak and I baru je tadi kol mak I ceritakan sal kejadian itu. Station LRT Taman Paramount adalah Station yang I selalu guna untuk kemana-mana. mak I pesan berhati-hati. Adoi... I takut la...


kes ragut sekarang menjadi-jadi. Tadi baru je I dengar kat dalam tempat kerja I yang ada orang kena ragut last two weeks and I percaya ia berlaku almost everyday kan?... berhati-hati la...


tips untuk selamatkan duit dan barang berharga.


1. jangan pakai terlalu banyak emas kalau nak berjalan dalam crowd yag ramai.
2. simpan duit dalam banyak tempat.
3.document penting macam IC simpa elok2

banyak lagi tipsnya tapi I pun tak berapa pandai.





till then...








Muah2!!!

p/s: dah la ada anjing kat sini, ada pulak peragut yang berpikiran anjing!!..lagi la..geram!!!

No comments:

Post a Comment