Nuffnang Ads

Thursday, June 16, 2011

TODAY WAS NOT A FAIRYTALE!!!!

Hai semua...


apa khabar???...  arini macam biasa... tetap rutin yang sama cuma perkara yang berlaku pada hari ini adalah berbeza. Itu sahaja. Sepanjang I menjalani Latihan Industri di MaTiC ini, I rasakan I mula menghargai diri (wah...macam iklan je kan?) ye lah bukan apa... cuma kengkadang kita TERLUPA nak cuba menghargai diri sendiri dan orang lain kan? 


hari ini I tengok Culture Dance yang berlangsung di MaTiC, Jalan Ampang. Culture Dance hari ini agak berbeza dengan yang biasa I tengok sebab hari ni ada group and it was amazing and they performed the dance with full grace. I would love to see that again. Actually, today was a normal day but today was fun and all my friends are very nice (not that they do not nice to me but it is just like me was better today...hahaha... my personality...hahaha...today was good!!)  I love today!!!


well..back to the performance, it was attended by the big guns from Angkatan Tentera Malaysia and also from the contestants from one tv programme. Hehehe... Got to see them..hahaha... actually, this morning i was given a task on guest list for an upcoming event. I will submit it tomorrow.Hehehe...


that is all i guess... 









till then...












Muah2!!!

p/s: Still love today!!..hahaha

No comments:

Post a Comment