Nuffnang Ads

Monday, July 11, 2011

BUKU MACAROONS?? I NAK BUAT LA!!!!

hai!!!!


mari2.... mari2...mari2...*berapa banyak mari daaa???....


hehehe.... takde2..bukan apa...excited ni sebenarnya...*excited apa lecturer na datang sok...sengal!!!

erm... biar lantak dulu yang tu...sok la citer yang tu.... yang ni...yang agak fresh ni...baru nak I citer la ni....hihu....


okay..sebelum I balik umah rini....I pergi Kinokuniya... memang dah niat da nak belu buku yang berkaitan dengan French. In fact I bought this very good book from Kinokuniya at affordable price. Who knows kan I can learn French by myself. Lots of people prove that self learning is the best way to learn but we have to remember... once a while we need to refer to someone who knows better than us...hihuuu....

merapek je I kan...da2...ni nk tunjuk gambar buku yang dibeli ni...











Buku-buku itu adalah...

irresistible macaroons and FRENCH AT A GLANCE...


i beli kat KINOKUNIYA KLCC... ada discount like 20% if you buy with another book and it has to be in the same receipt....hahaha.... mine total receipt was RM 52.40. that was BEST BUY EVER!!!...



dah2!!!  I nak baca buku pulak...hihu....



till then...



Muah2!!!

p/s: tah bile I nak cuba buat MACAROONS ni....

2 comments:

  1. try lah, then bwk blik u nti phtu i try k..huhuhu

    ReplyDelete
  2. hahaha... tak tahu agi nak try ke tidak...macam susah tapi tengok la.hahaha

    ReplyDelete