Nuffnang Ads

Wednesday, July 20, 2011

I SANGAT BOROS KE?

hi...




ni entry dari tempat kerja lagi!!...hahahha...




hari ni I handle untuk lawatan dari Taylor's University pada 26th July 2011, hihu.. tapi yang penting event semalam berjalan agak lancar tetapi tu la....hihu...ramai pulak yang datang..confirm berapa...yang datang..mak aigh!!!... riban2... muntah kitaorang nak handle..hihu..




maka...lepas handle surat reply lawatan ni.... cuma tinggal nak cari material nak buat presentation untuk di persembahan di akhir pratical..hihu...tapi projek I ni dikerjasamakan dengan pelajar praktikal yang lain. Maka..tidak lah letih sangat...hihu....




ni I baru lepas makan, nasi lemak je... semalam baru je kol akak.... dorang nk kirim parfum bodyshop...hihu... nti dorang masukkan duit..hahaah...






till then...






Muah2!!!


p/s: susah la duk takde duit ni..bukan apa.. dah la PTPTN tak masuk waktu praktikal...pastu lak... asyik mintak duit je pada PAPA N MAMA....adeeeh.... kesian dorang...(ini pun I belanja agak berpada2)

No comments:

Post a Comment