Nuffnang Ads

Monday, July 25, 2011

THE LIVING LEGEND.. DATO' JIMMY CHOO.

hi...


hari tu pergi pelancaran 1MCAT kat KL Convention Centre... jumpa Dato' Jimmy Choo... lau kita senyum kan..dia pun senyum gak... tu yang best tu...sebab pe...kebanyakkan manusia ni..lau dia da besar dan ada pangkat tinggi menjulang...yang bawah2 kaki ni.... jangan kata nak senyum... nak pandang pun jauh sekali...lainlah kalau nak mengundi nanti...time tu la ramai yang datang tempat memasing...tak percaya.... kita tengok nanti ek?... bukan nak mengutuk ke apa... tapi itu hakikat...tanya diri masing2... berapa kali turun padang ke tempat (Parlimen, ADUN memasing?)... boleh kira dengan sebelah jari kan?... adeehh!! jauhnya menyimpang...da2..malas nak berpolitik...letih2 je...

da2..ni nak bagi tengok gambar ni sebenarnya.. ni ada gambar kasut2 Dato' Jimmy Choo yang dibuat untuk dipamerkan di pameran kasut hari tu...SANTEK!!!









santek tak???
these are the shoes from Dato' Jimmy Choo and he is also a Tourism Ambassador for Malaysia and he is famous because Late Lady Diana wore his shoes and from there, he started built up the Brand.. Jimmy Choo... congratulations....*it is not too late aight?

till then...




Muah2!!!

p/s: sungguh aku nak tido!!!

No comments:

Post a Comment