Nuffnang Ads

Thursday, July 28, 2011

NORTH STAR AND POWER DUA PASANG SEKALI TAHU!!!

HI semua!!!

 tak berapa hari lagi...Ramadhan akan menjelma..... apa persiapan korang??... pastikan masa sahur minum air banyak-banyak tau..... *air masak... 

okay.... Amacam perlawanan Malaysia dengan Singapore? Puas hati? mesti ada yang tak puashati sebab Separuh Masa pertama.. takde Score dari Malaysia kan? takpe.. ada lagi separuh masa kedua.. so...doa2kan mereka dapat gol dengan banyak okay??...

ha!!!..hari ni aku balik lambat sket... sebab apa?.. aku pergi KLCC untuk membeli kasut untuk hari Raya *puasa tak lagi..nak raya dah..hahaha... dan bukan satu pasang aku beli....tetapi.. DUA pasang!!! *mampus aku...  nak tengok gambar??..hehehe...

North Star je kasut aku ni... Harga?
tanpa segan silu aku umumkan disini....
RM 49.99 je....hihiu.... murah kan?..itu je aku mampu..


ni pun sama...angle je lain...hihu



Ni la kasut Power... untuk pengetahuan kat kotak dia ada tulis
Official Shoes Of The Olympic Council Of Malaysia..
Untuk lecturer ku yang mengatakan "APA KELAS PAKAI KASUT POWER?" 
dak2 dalam kelas aku semua tahu sapa lecturer tu kan...malang la sebab kau perkenalkan blog untuk aku...hihu... maaf..hahaha..



Harga untuk kasut ini adalah RM59.99 jer...
okay tak harganya...tak la mahal sangat kan"? itu je aku mampu..hihu...


hihihi...lau mak aku tahu ni... memang aku di semburnya..ye la...asyik beli kasut je....*sumpah..memang aku kasut banyak dengan selipar sekali..hhihu.. memang giler kasut walau kaki besar..hahahaha....


till then...


Muah2!!!

p/s: Seri pulak!!!! mencik la..ngn Singapore ni..

No comments:

Post a Comment