Nuffnang Ads

Tuesday, July 19, 2011

POWER SANGAT KE BLOGGER MALAYSIA NI???

HI semua!!!


power sangat ke blogger ni? pertanyaan itu I tanyakan kepada semua blogger yang ada di Malaysia ni. Korang rasa power sangat ke kita sebagai blogger ni? ye la... semua yang kita tahu dan tulis kadang2 kita amik je dari mana-mana sumber macam Berita Harian, Metro dan lain-lain. Kadang-kadang ada jugak la blogger merasakan bahawa diri mereka sudah hebat untuk membuat entry yang kadan-kadang mengancam orang lain. tapi kan....ada yang lebih BAHAYA... comments dari Miss/Mr. Anony adalah lebih bahaya. Sebab apa? mereka ni kadang2 mempunyai jari jemari yang disertai dengan lidah dan perkataan yang amat tajam. Mereka kadang menulis atas dasar emosi.

Kadang-kadang luahan hati yang diluah itu tidak dapat diterima oleh orang lain. Okay berbalik kepada tajuk sebenarnya "POWER SANGAT KE BLOGGERS NI?"

korang rasa kita ada power tak? kalau ada kenapa? sebab kita bersatu? tapi ada je blogger lain yang kutuk blogger lain... apa cerita? ada jugak blogger lain yang JEALOUS dengan pencapaian blogger lain walaupun sesetengah blogger itu baru bermula dalam bidang blogging ni. Ada jugak yang macam tu kan? tapi setahu I...itu adalah lumrah manusia yang sering jealous dengan orang lain. Adoiyai...perlu ke? hidup dalam dunia ni yang da tua ni....hidup kita bukan makin muda...makin tua la... itu pun nak jealous kan? rambut sama hitam...hati sama lain...hihu...



till then...


Muah2!!!

p/s: ada kaitan dengan tajuk ke?

No comments:

Post a Comment