Nuffnang Ads

Monday, July 4, 2011

SINGLE MINGLE JE BOLEH BACA!!!

Hai semua....






































wahhhhhhhhhhhh...agak lama tak menulis (asyik ayat sama je kan?)...larr.... bukan apa...banyak kerja...walau I ni trainee tetapi kerja I mengalahkan staff lagi...hihu...  apakah kan?.adeehhh...sengal...

okay2... I ni ada hal yang nak dibincangkan...  ni untuk yang single mingle je... (ye lahhh hidup yang tak de komitmen lagi...)   okay?... macam ni... I nak ask..korang pernah tak rasa macam JEALOUS kalau tengok orang berteman atau ada awek ke.. pakwe ke..kan?... penah tak???   takde la...macam... tetibe je rasa macam tu?... okay...ikhlas ek... I pun penah rasa macam tu... maybe orang akan cakap tak cool la takde awek/pakwe ke.... well.. to me... go find someone else for you talk about.. i mean... hey I will not take part in the discussion that you are trying to talk about....hihu.... If you really want to talk about me...well... my pleasure but if you talk about something that really like can bring harm to me..then... You are trying very hard to book your one way ticket to HELL!!!..hahaha... 

well... to me it is nothing wrong to actually live single (takde la sampai tak kawin langsung kan..?) .. kadang2 la...i  tengok orang who have their some what called "commitment"... maybe I tak paham kot like to have commitment like some of my friends... kan?... well... let it comes first then.... i can talk about it...hahahaha...

ni la apabila takde pepe nak buat... menguap... tidor.. errhhh   tapi tadi kan... I ada masak tau...  I masak "Ayam Perchik Sedap"...hahaha.. (maaf   takde gambar...tapi I memang tak tipu... I memang masak...hihu....




i hari ini cuti sebenarnya...tapi takde pepe buat...eh!!...ada2!!! i kemas bilik n basuh baju.... 2 jam tau baju i basuh dalam mesin basuh..lama tak??..hahahaha...



till then...









Muah2!!!

p/s: tak sabar nak masuk keja sok!!!...

No comments:

Post a Comment