Nuffnang Ads

Sunday, July 10, 2011

TAXI GAMPANG!!!!

Bonjour!!!


well... seperti biasa.. hari ini hari ahad. Dan apabila sampai sahaja hari ahad, sudah pasti kita semua akan berduyun-duyun duduk dirumah atau pergi ke luar untuk berkelah maybe, who knows kan?.hahaha... 

hari ni tadi...ni baru balik ni dari pasar sungai way.... ini ada nak cerita ni... masa balik dari pasar tadi... ada dua TAXE gampang!!! DUA TAX NI SAHAJA OKAY!!! memang puas hati kegampangannya...I memang tak puas hati la lau dengan taxi macam gampang ni.. okay orang tahan tapi dia tak berhenti... kalau KAU tak nak BERHENTI!!! Takyah lalu depan orang ramai... nun pergi tempat lain!!! kat kuburan ke.. tepi2 sungai ke... takpu nu pergi lalu tepi HIGH WAY kot2 ada orang nak tahan boleh dapat mahal sket!!!! GAMPANG!!! aku doakan yang taxi sedemikian... semoga tidak mendapat sesiapa2 pun untuk hari-hari yang mendatang!!! KUANG HAJAU!!!

da!!! nak pergi sejukkan hati!!!!


till then...




Muah2!!!

p/s: Nak mandi!!!

No comments:

Post a Comment