Nuffnang Ads

Thursday, July 21, 2011

YUYU ZULAIKHA VS BEN ASHAARI??? BIAT BETUL!!!

Hi semua!!!


 tadi baru je baca Yuyu Zulaikha punya entry fasal entry yang ditulis Yuyu (mampus nak baca...buat pening kepala....hahahah).... Overall la sal entry Yuyu adalah fasal tips..tapi erm...dia cakap...takde tips dalam tulisan blog dia... Beliau main tulis je...(bagus tak tips dia?... bagus kan??..hahaha)


okay sudah fasal Yuyu Zulaikha... Dia blogger kecik lagi hebat... walau jari emarinya kecik lagi runcing...akalnya lagi tajam serta runcing.. maka? tidak (pikir ayat) maka...memang patutlah dalam masa 7 bulan duit BE sampai 100K.hahha.. (tol ke?)  lau tak betul... klik pada nama Yuyu..hehehe....




tapi betullah.. budak kecik ni hebat tau... (sama hebat dengan BEN Ashaari ) tapi gaya penulisan mereka berbeza... Gaya peulisan Encik BEN lebih bercorak matang dan hebat... Yuyu pulak... gaya kanak-kanak dan hebat... maka kedua-duanya hebat bukan??... dan dua-duanya mempunyai RAMAI giler follower$$$$.....ahahaha (tengok simbol duit tu....hihu...banyakkan???...hahaha)

I sesuka hati he kan buat entry sal blogger lain kan??...*suka hati la....hahahaha tapi bukan niat nak tangkap readers ke apa....tapi cuma entry untuk mengekpresskan rasa bangga dan kagum terhadap dua bloggers ni la....*ramai lagi yang buat I kagum tapi tu la...hehehe.... nanti i buat lagi entry lain eh?..huahuahauhau....

eh... maaf... sebenarnya dorang berdua tak bergaduh pun...hehehe... saje je....kikikikiikiki..maaf...maafff!!!!...

till then...



Muah2!!!

p/s: tengok cerita HANTU SUSU KAT ASTRO PRIMA....hahahah.... *apa giler tajuk citer Hantu SUSU..banggang!!!..hahaahha....

2 comments:

  1. hamboiiiii! takde makne nye yuyu cenggitu! Alhamdulillahh! kalau nak tau, abang beng tu, sifu yuyu! dia la ajar yuyu berbelog sejak yuyu ada follower 464 lagi! dia la paksa yuyu sign up Nuffnang, dia la paksa yuyu sabar ^^ heheh.. yuyu ni naif lagi la...

    ReplyDelete
  2. thanks yuyu komen!!!! (siap ni nak buat entry lagi satu ni....)
    I rasa sebab encek ben paksa yuyu tu sebab dia tengok yuyu punya potential... sebab yuyu hebat!!!!!

    ReplyDelete