Nuffnang Ads

Monday, August 8, 2011

JUBAH UNTUK RAYA!!!...

Hi semua....


mesti semua da siap terawikh kan??? ye la....aku pun baru siap gak... time ni la kita nak jumpa terawikh kan? kan...betul tak? 
okay... ada sesuatu yang menarik yang aku nak kongsikan bersama... bukan apa...benda baik perlu dikongsi supaya orang lain boleh ikut...tol tak? okay...*banyaknya okay...hehehe.... cmni.. tadi waktu terawikh... aku semayang pakai JUBAH ok... bukan jubah perempuan..tapi jubah lelaki...warna putih. *comel la...cantik je... aku sebenarnya...agak janggal nak pakai jubah....tapi tadi try jugak la... BEST la pulak... *walau aku ni tak sealim mana.. tapi ingat di Negara Arab..jubah adalah seperti Baju Melayu kita ni... kat mana-mana pun dorang pakai jubah... sama la cam kita pun... kita pakai gak baju melayu...tapi tade la sampai pergi Shopping Mall pakai baju melayu *ke ada yang buat... tak tau la den....hahaha... berbalik pemakaian jubah *skema kan? aku suka.. I was thinking maybe to wear jubah Raya this year and handmade jubah. aku nak jahit sendiri dan buat sendiri...ye la..bukan susah pun.. aku ni jenis yang lau tengok sesuatu *baju lar... aku macam da boleh bayangkan dalam kepala hotak ku camne nak potong..camne nak jahit... camtu la... maybe la.. aku akan pastikan aku buat jubah tu...hahaha warna? tak pasti lagi.. tapi yang confirm sekarang ni adalah...aku nak pakai JUBAH untuk RAYA TAHUN NI.*tade la sampai bernazar...apa giler...nak pakai jubah hari2..hahaha...

okay2... nanti nak survey2 jubah yang senang nak potong dan jahit...so..lepas ni... korang boleh la tengok aku buka kedai jahit jubah....hahahha...
erm...ni cm susah je...tapi nanti aku sketch..hahahah

 ni jubah laki... ok gak kan?

 
 ni jubah lady...takde maknya aku nak buat yang...tapi tah la kot2 mak aku nak..hahahha


till then...


Muah2!!!
p/s: warna apa ek? 
p/s: erm... aku makan sikit je hari ni..hebat tak?

No comments:

Post a Comment