Nuffnang Ads

Wednesday, August 3, 2011

RAMADHAN 3 : BANGUN LAMBAT...

Hi semua...


ini entry dari tempt kerja... hahahah.... 


hahahaha..... ketawa sangat hari ni... adeehhh... hurm... aku hari bangun agak lambat yer hari ni... bangun SAHUR pukul 5.15 am then lepas makan, aku pulak yang tertidur... adeshhh.... bangun2 dah pukul 7.15 am voley?? sengal je kan...


erm...lepas mandi semua... aku pun amik baju yang aku basuh semalam...aku pun jemur dekat luar... hahaah...*macam suri rumah tangga da...sapa nak amik aku jadi wife sepenuh masa boleh la lepas ni... hahahah *bangang tak?


lepas jemur baju aku pun pakai kasut semua... jalan lah kaki aku ke Station LRT Taman Paramount...okay lar... tak la letih sangat... 


okay....naik LRT Taman Paramount ke LRT Dang Wangi...




hihu...





till then...








Muah2!!!


p/s: hari ni makan apa ek?

2 comments:

  1. wahhhh bestttnyer ada diari ramadhan.. mak pun plan nak buat mcm ni tp dek kerana sibuk sempat tulis hari pertama aje hehe.. Selamat berpuasa ye dik =)

    ReplyDelete
  2. thanks Mak Dara....time kasig sebab baca entry saya...time kasih sgt2..

    ReplyDelete