Nuffnang Ads

Friday, August 5, 2011

TAHAJJUD CINTA DI TV 3...

Hi semua.... 

ini entry last untuk malam ni di MATIC...hahaha.... tapi maybe ada lagi la kalau aku da sampai umah nanti....

ni tengah menghadap Tahajjud Cinta kat TV3.... tak penah tengok...tapi tengok si Fazura tu bertudung... sejuk mata aku memandangnya... adoiyai.. lau aku dapat la si Fazura tu... dapat yang persis Fazura pun okay la...hahaha

lepas tu tengok pulak Azizah Mahzan... adeh!!!... hilang selera makan....hahaha... bukan kenyang terus... hilang terus selera makan....hahaha..lau tengok Fazura terus kenyang!!! erk!!!...hebat!! Senimatografi arahan.. macam Kabir Bahtia punya lar.. macam Nur Kasih...  tapi okay la... tengok sekali macam cerita Indonesia tu... tapi takpe la....janji cerita best... tiru ke tak tiru ke... persetankan mereka!!! cakap la nak cakap apa pun *padahal aku tak tengok pun....hahahah...




till then..,





Muah2!!!

p/s: nak balik da!!!

No comments:

Post a Comment