Nuffnang Ads

Saturday, September 10, 2011

AKU SUDAH BALIK!!! UNISZA!!!

Hi semua!!!!!!!!!!

windu tak sama aku? banyak giler ni nak update ni... tapi malangnya terdapat pelbagai perkara yang perlu dilakukan dahulu.... adoiyai... ye la.. aku sekarang ni dekat HOSTEL da... kat UNISZA... jadi dengan segala hormatnya aku merasmikan AKU TELAH MASUK BELAJAR SEMULA!!!! *FINAL YEAR!!!...hahahah... best tak? mesti la... korang yang pernah rasa final year mesti tahu kan apa rasanya.. kan> so... sekarang ni aku nak rasalah camne FINAL YEAR STUDENT...hahaha...

*update sikit je ... nti update lagi bub skang ni letih sgt.. tak larat... jap lagi nak kemas barang.. adoiyai!!.... hate unpack!!!





p/s: PTPTN DA MASUK!!!!...

1 comment: