Nuffnang Ads

Sunday, September 18, 2011

BUKAN SENANG NAK KURUS DEK NON!!!!!!

Hi semua....

Ya Allah... bukan senang sebenarnya nak kurus. Ni aku baru je balik dari joging!!!... 

*maaf tak jadi bunuh diri..hahaha....

berbalik kepada cerita tadi... memang la aku ni....dah lama kot tak jog semua.. tup! tup! hari ni jog... hhuuaarrggghhh!!! sedih!!!... tercungap2 aku berlari sekejap... sek bek tak kojol aku kat tepi tasik tu... alu tak memang malu seyh!!!  maluu~~~~.... kek mano den nak lotak muko den....~~~hahahah

tapi okay lar... setelah beberapa ketika aku berlari dan berjalan laju... aku gain my confident to run and brisk walking (dulunya aku panggil BREEZE WALKING)..hahaha... thanks Debby ...hahaha

okay2... aku ditemani BELLE and ada beberapa orang yang aku kenal la.. Bob Bahtera and Amirul also from the same course as Bob... they were sprinting to the finish line...they were great!!! **major jealous alert!!!..hahahaha

okay... ni nak mandi neh!!!... daaa...

bye

sesapa nak pergi jogging..bley la datang ke Taman Jogging kat Stadium Runtuh...


p/s: nak makan apa agaknya hari ni?

No comments:

Post a Comment