Nuffnang Ads

Saturday, September 10, 2011

KESETIAAN ADALAH....?

Hi semua....

setelah sekian lama aku tak online... ada ke yang nak baca aku punya cerita....? ada ke? korang rasa kenapa ada yang minat baca walau seseorang blogger tu lama tak update? 

korang tau tak apa maksud 'SETIA'??? 

kalau ikut aku punya kamus la... SETIA bermaksud menunggu dengan penuh sabar tanpa ada sebarang rasa tidak puas hati dalam hati... boleh? jadinya... ramai ke yang setia dalam dunia ni.... aku kadan-kadang setia, kadang-kadang... maaf la...hehhe.. ye la.... walau sekuat mana iman tu tetap akan ada sekelumit dalam hati tu yang akan mengatakan itu la...ini la... MESTI la...hehhe betol tak?

okay moral yang aku nak tetapkan kat sini senang je.... setiap orang ada masalah sendiri....*apa kaitan kan? ye la.. lau macam aku tak update...bukan tak nak.... aku kat kampung, aku jadi INTERNETLESS...hahaha...*new term..kuang2...
pikir2kan la eh.....



p/s: nak makan apa hari ni..ye la... hari pertama berjauhan dengan keluarga....tak best....sumpah tak best kali ni rasanya....huuuuuuuuuuu.....

p/s: pelik... taip je LOYAL... binatang yang keluar adalah ANJING... adoi....

4 comments: