Nuffnang Ads

Monday, September 19, 2011

MALAM AKHIR PESTA KONVO UNISZA

Hi semua...

pesta konvo UNISZA sudah pun berakhir dengan persembahan Man Kidal dan beberapa orang lain yang aku tak berapa nak kenal. Pada aku... hasil yang menggembirakan bukan sahaja aku dapat melihat gelagat ramai pelajar-pelajar tetapi aku jugak dapat berjumpa dengan kawan-kawan dan bergelak ketawa. Best tau ketawa. Release tension. Best. 

okay... aku cerita untuk 18/9/2011 punya cerita je la.. 

Malam dimulakan dengan sedikit hujan (agak lebat lah... basah la jugak)... tetapi selepas beberapa ketika... things getting better tapi masih drizzle but okay la.... masih ramai la pelajar dan orang luar datang memeriahkan pesta konvo tu.. okay kan? ...

lagipun kalau tak pelajar sendiri.. siapa lagi kan?

banyak jugak la persembahan yang dilakukan oleh mereka yang hadir dan acara  FINALE adalah... pertunjukkan BUNGA API (sekejap je pun) tapi kan.. bunga api tu start dengan tak berapa best.. tapi da lelama bunga api tu makin besar dan cantik!!! seyes!!! cantik sangat.. tak tipu punya cantik..hihu...

okay la.. sok aku kelas kol 12 pm tau..so... kena tido awal ni....

ni gambar malam tadi..hiuh...


 Rb, Hadi, Pz and Belle..

 Nazirah Fathil, Ecah, Ateh n Wan....

 Geng gossip!!!
aku, belle, liya (baby), mila, nazirah, ecah n ateh..
wan tangkap gmbar!!!

kelas!!!...Pz and baby..(couple?)


bye


p/s: things getting better.

2 comments:

  1. tang yg laen tuh ok lgi but time pizi n liya (couple?)tuh yg tak bleh blah...huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. Firsly.. thanks for commenting on my blog...hehehe...

    okay per... bukan couple ke selama ni? kelas!!!..hehehe

    thanks

    ReplyDelete