Nuffnang Ads

Monday, September 19, 2011

STATITICS FOR COMMUNICATION RESEARCH.

Hi semua....


hari ni aku bawakan kamu semua untuk menyelami dalam kelas aku. ok? okay.. hari aku bawa laptop!!! ye la...sebab komputer tak cukup. okay...fine.

okay.... Communication Research Statistic. Hebat tak bunyinya mesti ada yang da tahu fasal subject ni...hehhe... sapa tau... please la ajar aku... sebab aku agak kabur...hiuauauauua.....

okay2.... sekarang ni aku tengah berblog dalam kelas...


aku tau mesti ada lecturer yang baca blog aku. Thanks... tapi jangan ek bagitau sapa2 sebab bawak laptop kat UMAR 1 untuk belajar bukan UPDATE blog...hahaha... kejap je ni...kejap je...hahaha..


okay la... nak focus da ni!! 


bye!!

p/s: nak muntah lak....weekkk...!!!

No comments:

Post a Comment