Nuffnang Ads

Friday, September 30, 2011

TIDAK SUKA BACA TULISAN BLOGGER WANITA!!!

Hi semua!!!

apa khabar di petang Jumaat yang indah lagi hening serta tiada sinaran matahari langsung. 

*susah nak basuh baju...tiada sinaran mentari. 

takpe sekejap lagi aku basuh baju lepas tu letak kat bawah kipas!!!..ha..... kering la nanti. 

Okay2... melihatkan tajuk entry ni korang mesti tertanya-tanya kan?

*budak ni buat apa tajuk kontroversi macam ni.. giler ke apa?

*otak blogger ni da bengong agaknya? 

*ini lah tajuk paling bangang pernah aku tengok sepanjang aku berblog.

*budak ni nak kena lempang agaknya!!!

*hoi budak!!! kau tu budak lagi..jangan nak mengada-ngada buat kontroversi...

kelik kasi gemuk..macam ni lah frustnya agaknya....hahahah


aku rasalah...semua ini adalah antara jawapan yang akan korang bagikan ?... huhuhuh..

tak terlintas pun aku nak buat sesuatu macam ini. Aku cuma nak utarakan bukan selatankan pendapat je.Ye la...sebab apa? aku ada kawan yang memilih dalam membaca blog. Aku kadang-kadan nasihat jugak, aku cakap, kenalah buka mata dalam berblog ni sebab apa? kita kena lah baca semua jenis blog, bukan satu jenis je.. macam kita baca surat khabar jugak... lau asyik baca BERITA HARIAN je...tak boleh jugak kan? sekali-sekala kita kenalah baca News Straits Times ke kan....Sunday Times ka..lau faham boleh baca Nan Yang Siang Pow je..macam tu la.. jangan dok terikat dengan satu benda yang kita selesa. Kadang-kadang kita kena keluar untuk mencari sesuatu yang mencabar. Betul tak?...hehhe..


okay la..aku nak blogwalking ni!!!... jom!!!



bye.



p/s: jap lagi nak pergi kedai bundle..kuang3..

4 comments:

  1. hm, sye bc je.....yg lain tu think positive....tp kalau blog yg ari2 dok ngutuk org n cerita hal negatif je, org pun mls nk bc....

    ReplyDelete
  2. betul tu...takde sapa nak baca kalau yang kutuk2 melampaui batas ni...hiuauau

    btw thanks for commenting on my blog.

    ReplyDelete
  3. you're doing a good job catching my eye with the title

    ReplyDelete
  4. Thanks Kitty.

    I think this is the most intimidating title i have ever come out with....

    ReplyDelete