Nuffnang Ads

Tuesday, September 13, 2011

TIDUR LAMBAT MUDAH KURUS!!!??

Hi Semua...

apa khabar lagi memalam buta ni..jam menunjukkan pukul 1.18 A.M... A.M. okay... A.M.!!!...

jam A.M. tu pagi okay.... bukan petang atau pun tengahari... adoiyai... penangan kerja yang banyak.. ni la jadinya... tapi bukan apa pun... it is student's life... tidur lambat tu biasa... ye la... lau kat umah tidur awal tau.... macam kol 10.00 P.M. da tidur.... paling lambat pun pukul 1.00 A.M. itu pun sebab tengok TV... hebatkan penangan TV.. ye la.. nak-nak waktu raya. *walau citer takde yang best pun.. tatapi jugak la... tu je yang ada...hahaha....

okay2....

aku nak citer la sal perihal manusia ley tak? bukan yang buruk.. yang baik2 je la... mesti lau cakap sal perihal manusia ada setengah pikiran memikirkan dan mengaitkan kepada negative... pelik..

tadi aku melakukan perkara yang jarang aku lakukan.. aku mem'follow' beberapa orang artis di Twitter. ye la... Twitter kan sekarang ni hot kemain... berapa juta manusia guna Twitter... senang pun senang... Twitter macam status update.. so.. tak perlu la macam FB tu yang agak complicated *bagi sesetengah orang la.... dan bagi sesetengah orang kata yang Twitter ni susah.. tapi cuba guna dulu.. pasti senang dan paling hebat... menda ni semua addictive... hebat kan buatan manusia...

adoi... susah kan... bukan apa.... dulu manusia boleh je idup tanpa teknologi yang canggih... tapi sekarang.. lau takde tepon.. hamboih.. kemain susah lagi nak dihubungi.. ye la sekarang ni nak immediate respond... lau tak.. hurm.. takde lar..hahaha...

k la..banyak sangat lak membebel.. susahkan lau banyak kerja...bebelan pun banyak jugak la...kelas!!!!


bye

p/s: LGBT..

2 comments:

  1. kalau macam tu agaknya akak dah slim melim hahhaha..selalu sgt tido lambat.

    ReplyDelete
  2. kan... sama la saya pun kak... lau tak da lama da kurus...hahaha...

    ReplyDelete