Nuffnang Ads

Tuesday, September 20, 2011

TODAY IS PRESENTATION DAY!!!

hi semua...

hamacam hari ni... mesti sejuk kan semua... ye la semalam hujan lebat (lebat ke? sumpah tak sedar)...hehehe
okay2... hari ini aku and kawan-kawan lain ada presentation yang perlu disudahkan untuk menentukan kami lulus ke tidak. Jadi... jap lagi nak present la!!!

tadi roomate aku kata aku mengigau... dan dia pun tak tau apa yang aku igaukan....hahaha...sudah!!!..malas aku...hahaha...

okay2...ini entry pendek je...nanti lau ada masa akan aku bawakan story-mory dari bilik presentation ok? jangan marah...heheheh...

bye.


p/s: dalam diam aku terkenang!

No comments:

Post a Comment