Nuffnang Ads

Monday, September 12, 2011

YUYU ZULAIKHA VS MADDI JANE

hi semua....

apa khabar blogger sekelian malam-malam buta ni..

*ada tak lagi orang nak baca entry lewat malam

*maaf bukan cerita antu ye.... in fact.. tade citer pun nak diceritakan...

*cuma nak update je...

eh!!!! STOP!!! ada2...

aku tadi tengok2 video Maddi Jane... sore dia memang best!!!...TAPI biler tengok2 balik.. tahu tak muka dia cam sapa???... MUKA MADDI JANE MACAM YUYU ZULAIKHA!!! SUMPAH!!! Tengok eh ni gambar...





tengok??????

sama tak??? sama kan??? sama kan????



tak caya korang buat lah pertimbangan sendiri....

p/s: gantuk da.. nak tido... hahha...

2 comments:

  1. hahah aah la sama!! i pernah tgk yuyu masa free hair dulu..agak sama mcm maddie jane..hee..

    ReplyDelete
  2. kan....aku tak pernah la tengok yuyu free hair...tapi melihatkan bentuk muka dia tu....sama lar...

    ReplyDelete