Nuffnang Ads

Saturday, October 29, 2011

1 TAHUN, 1 BULAN DAN 2 HARI USIA BLOG AKU!!!

Hi semua...

pejam celik, pejam celik..*ada yang pejam tak celik2...tidur kan...

Blog aku da masuk setahun lebih. Lebih spesifik,

1 tahun, 1 bulan dan 2 hari...

itu la usia blog aku...dan termasuk entry ini, entry post aku telah mencecah 568 entries. Hebat? aku tak tau... dan page view aku baru je 16036 kali

Terima kasih tidak terhingga kepada semua yang sudi follow aku, baca blog aku dan segala writings aku. kadang-kadang aku tak tau nak balas dengan apa... Kadang-kadang aku ada je rasa fed-up nak tulis blog sebab takde apa yang hendak ditulis... tapi bila tulis...banyak pulak bendanya..macam tu la bila menulis....hehehe....

Alhamdulillah... itu yang aku mampu ucapkan...maybe aku tak feymes...macam blogger2 lain yang hebat lagi menyerlah..mungkin bukan time aku lagi kot....tapi aku akan tunggu time itu... dan aku juga akan buktikan bahawa segalanya mungkin!!!.. ye!!! SEGALANYA MUNGKIN untuk aku... *macam tajuk lagu je...hahahah...

okay la... untuk entry ini aku tak letak gambar sebab.... aku memang tak nak letak gambar... 


As-Salam.



p/s: masih tak percaya aku mampu survive untuk setahun ni.. hebat jugak aku ni kan?..hahahha

2 comments: