Nuffnang Ads

Wednesday, October 12, 2011

ADA DUA BE!!! THANKS NUFFIE!!!

hi all!!!!


setelah bertahun-tahun aku menunggu.. baru sekarang aku diberikan peluang untuk merasai, menikmati, menggomoli, dan segalanyalah.. Tidur aku lena dengan adanya kamu disisi aku. Aku tidak bimbang lagi. Aku gembira engkau ada disisi aku. Aku akan sentiasa menanti mu. Hari-hari aku gembira dengan adanya kamu. Aku gembira. Happy. 

Mesti korang semua ingat aku ni bercinta ke apa kan? MAAF* tengok.. sebesar-besarnya aku tulis untuk mengelakkan ketidakpuashatian terhadap entry tersebut. hahaha... maaf bukan yer.. aku tak bercinta pun. Mana la ada orang nak kat aku ni. da lah tak comel.. tak handsome... hahaha...

Okay... hari-hari aku gembira disebabkan oleh kamu!!! KAMU tu ada dua ek. Hahaha.. maksudnya ada dua benda/orang yang membuat aku gembira. Selain mak ayah aku, ada benda/orang lain yang mampu membuat aku gembira. Hahaha.... nak tau apakah ia?



TADA!!!!!!


korang nak tengok besar....sila lah klik..

Setelah beberapa tickets di bagi kepada Encik Nuffie.. hehee.. baru la dia bagi BE.. alhamdulillah. Berapa lama aku tunggu BE.. lau tak dulu...adoi... minum air suam lah aku... hehehe...

okay la.. ni nak pergi cari idea untuk dipostkan dalam blog. Nak catch followers pulak...



bye.




p/s: 3 pagi terima panggilan telefon. Pening.

2 comments:

  1. bestnye dpt BE!! Tahniah...maintain update ye

    ReplyDelete
  2. tu la cik kamoo... ye..saya nak maintain lah ni..mayba dalam dua entries sehari...heehhe

    ReplyDelete