Nuffnang Ads

Friday, October 14, 2011

ADAKAH ANDA????

Hi semua...

korang nak tau tak dalam dunia ni ada bermacam jenis manusia.. 

*aku rasa aku da post da benda ni dulu 

TAPI!!!! 

suka hati aku lar... blog aku.. 

*kasar tak bunyinya?..hahaha...geli aku...kuang3...

mari kita survey diri kita sendiri ok?

adakah anda?

1. Kedekut Ilmu.

Kedekut ilmu adalah *mengikut kamus Al-AkmallulRazlan...kedekut ilmu membawa maksud orang yang suka menyimpan ilmu dan ia digunakan untuk diri sendiri. Orang macam ni, kalau ikutkan hati aku la....tembak dengan senapang gajah!! POM POM!!! *dua kali lak tuh..hahaha...



Ye la..maybe dia ada hal dia sendiri.. tapi lau sampai kedekut ilmu.. memang kuang asam la.. *meh aku nak tambah sama sket..voley?...hal sendiri yang mengatakan dia taknak kongsi ilmu..okay fine... lantak.. lepas ni kalau ada pepe..jangan harap aku nak bagitau insan-insan seperti ini...sedih dengan perangai mereka!!! sedih!

2. Perasan Bagus

Perasan Bagus mengikut kamus Al-AkmallulRazlan... *lagi....kamus ni ada jual..korang nak beli ke? boleh email aku..hahah... mengikut kamus ini.. perasan bagus adalah orang yang mempunyai perasaan dimana dia merasakan orang lain adalah rendah *bukan height measurement ok!!!... Orang macam ni akan merasakan dirinya SUPERIOR... dan orang lain adalah INFERIOR *betul ke aku buat neh...hahaha.....lantak~~~ lagipun semua faham kan apa maksud perasan bagus tu kan? lau paham bagus!!! tak yah nak ekplain banyak2...


erm....aku bagi dua je la... malas la nak taip banyak2..hahaha....


okay..


bye.




p/s: nak makan pulak!! erk!!!hahahahah

2 comments:

  1. orang macam ni tak patut buat kawan..ye tak??

    ReplyDelete
  2. tu la kak kan....sedih bg pihak mereka terhadap diri mereka sendiri..

    ReplyDelete