Nuffnang Ads

Monday, October 3, 2011

BANGANG PUNYA ORANG!

Hi semua!!!


adoi...masih keletihan sebab ada kelas malam ni tadi. Kelas PR and Media Writing. BTW, tonight's class was great, we had fun and yes!!! we laughed and laughed...heheheh.. the boys obviously!!!

Okay lar.. masuk terus je la ke POINT. Korang pernah tak kena marah? tak kisah lah kena marah dengan sesiapa pun. Asal kena marah sudah. Lepas tu kan... lepas kena marah tu korang ada tak rasa macam nak lempang manusia ke, nak letupkan gunung berapi ke... nak pecahkan tayar motor ke... or apa-apa yang extreme la bagi korang. Kalau aku lar... aku rasa nak lanyak2 je muka orang yang marah aku tu.. 

Okay.. marah dan tegur dalah dua istilah yang SANGAT BERBEZA! ikut kamus aku definisi marah adalah mengatakan sesuatu tahap usul periksa dan MEMBABI-BUTA. *maaf maybe aku punya definisi ni salah....tapi hehehe..biar lah.. okay.. untuk definisi tegur pulak adalah mengatakan sesuatu dengan lemah-lembut dan usul periksa.

Tapi tu la..tak kisah lah orang berpangkat sekali pun... even Prime Minister of Malaysia pun tau macamane nak berlembut dengan rakyatnya. Tapi tu la manusiakan... nak buat macamne...

tapi aku akan pastikan suatu hari nanti.... sesuatu akan berlaku dan ianya adalah amat teruk. Tengok lar.



bye.


p/s: mood tak berapa nak gumbira sebab tengok Transformer!!!..hahaha

2 comments:

  1. jangan marah2,adik..nanti cepat tua..mama x suka kalau anak2 mama marah2 nie..meh sni cter kt mama..biar mama pukul dia dengan 'cemeti' mama ni..hehehehe

    ReplyDelete
  2. ye la mama....hehhe...sabar200x...

    ReplyDelete