Nuffnang Ads

Friday, October 14, 2011

BENBQ THURSDAY NIGHT FEVER!!!

Hi semua!!!

letih!!! memang letih melayan karenah semua.. TAPI!!! *besar tak tapi aku tu.. besar kan?.. tapi!!! aktiviti malam ni adalah aktiviti yang TIDAK PERNAH AKAN AKU LUPAKAN!!!! 

BENBQ 7 THURSDAY NIGHT FEVER.... BEST GILER!!! NI aku saje bagi nama je.. 

*jenih syok sendiri memang camni..hahaha.... 

ermm...tapi aku memang RESPECT Izzah Rushadi... dia memang seorang kawan yang supportive!!! AKU RESPECT DIA!!! walaupun dia mengandung... namun dia datang untuk show support. Dia memang wanita sejati. Aku TABIK U Izzah dan Wafiq jugee... tadi main bole..hahaha.. teringat akan anak-anak sedara aku... hahahaha..... 

okay2... nanti aku akan post pictures tapi sekarang ni aku nak tido dulu.sebab pepagi sok aku nak naik BUKIT BESAR lagi sekali....tapi kali ni naik ramai-ramai..ahahha.. InsyaAllah..tiga kereta akan pergi....hahaha.. 

tapi overall!!!! tonight was the best night ever!!!!.... BEN 7... you are the best!!!


bye.


p/s: for those who did not able to attend .... hahaha (*fake laugh).. next event.. I do not know whether this mouth wants to ask you again and again and AGAIN!!!!

2 comments:

  1. mmg best.....hm, sowi tpakse balik awal sbb tanggungjawab....

    ReplyDelete
  2. takpe....kak yuni jadi designer baju teater ke?

    ReplyDelete