Nuffnang Ads

Saturday, October 22, 2011

DO NOT UNDERSTAND ME.

Hi semua...

korang pernah tak rasa tension sebab memikirkan banyak perkara? pernah? lau pernah, give me 5!! aku dari pagi tadi da macam tension je.. lepas tu makan pulak ikan masin!!! lagi penambah perisa tension tuh. Siap rasa macam nak tumbuk-tumbuk je punching bag!!! Sapa ada? bagi pinjam.. aku nak lepaskan tension aku..hahaha..boleh?

*erm.. aku rasa dak tae kwan do ada kot.. nak pergi la sekejap..hahahah....

okay... entry kali ini macam takde pepe je yang aku nak hi-lite kan... cuma tu ar.. apabila kita melakukan kesalahan, kita akan merasakan kesan terhadap apa yang kita lakukan. Macam aku, aku ni jenis yang memang cepat marah tapi aku agak cepat cool la.. cuma agak lama la untuk aku melupakan sesuatu peristiwa. Ala.. aku rasa korang tu pun macam tu jugak kan? cuma..ada perbezaan kalau kesalahan itu KITA yang buat dengan ORANG LAIN buat kat kita. Dua benda yang seakan sama namun interpretasi yang berbeza.

Salah tetap salah, cuma samada seseorang itu mahu mengaku kesalahannya adalah sesuatu yang amat besar untuk dilakukan. Untuk pengetahuan umum, sepanjang semester ini sahaja, lau aku kira-kira.. telah banyak aku lakukan kesilapan dan kesalahan, dan aku dapat rasakan lot to come. For sure. but I just have to wait for that moment (s). 

and I think for sure, which is better, people remember you for something bad you have done or something good. But I would thinking, people would think I am a bad person, well what I think about me, maybe (with the word maybe there,) I assume people would love to hate me. I accept that. but I do not know. Some people think that I am nice, but some people think that I am bad mouth person. but seriously, I cakap apa yang terlintas kat kepala I je.. aku memang macam tu.. tapi itu semua sudah berlalu... Aku hanya akan bergurau dengan orang yang aku rasa "SELESA"...Aku akan treat orang berbeza selepas ini. Sebab tidak semua orang paham aku, dan as a quote from my friend too, "DO NOT UNDERSTAND ME", because it will hurt you. Thank you.





As-Salam.



p/s: Aku nak makan jap lagi.

No comments:

Post a Comment