Nuffnang Ads

Wednesday, October 19, 2011

FRIENDSHIP BEN SESI 2008-2012 WILL NEVER END!!!

Hi semua....

hari ini aku nak post something. Yang ni memang berkait rapat dengan hidup aku.

*mula-mula aku nak mintak maaf kepada sesiapa yang mungkin terasa dengan aku. Minta maaf.

okay..entry ni akan dimulakan dengan beberapa rangkap ayat yang mungkin akan membuatkan anda meneteskan air mata. Aku persembahkan sebuah poem sahabat yang akan membuatkan anda rasa sedih dan akan membuatkan anda mengingati kembali pelbagai kenangan dan memori yang ada sepanjang berkawan.

Memories 
by Annabelle

Within my book of memories,
Are special thoughts of you.
And all the many nice things
You often say and do.

As I turn the pages,
And recall each single thoughts,
I realize the happiness
That knowing you has brought.

The are memories of the time we've shared
Both bright and sunny days.
There are memories of your kindness.
And your friendly thoughtful ways.

There are memories of all those notes,
We would write back and forth,
When we would just yet together,
And talk of this or that.

And when I recall these memories
As I go along life's way
I find they grow more precious still
With every passing day.

this poster made by WZFadhlan... this is the best to describe the happiness.. and more to come in just ONE year! Gosh!! I miss you already guys...
biarpun macam ni..gurau tak kena tempat.. 
amun semuanya akan diingati... SEMUANYA.

Ini adalah poem yang sukar untuk lupakan. Betapa berharganya sesebuah persahabatan. Mungkin aku telah sedar bertapanya berharganya seseorang kawan. Ye!!! kepada yang masih dilamun ke... kawan adalah kawan. Ingat itu.



bye.



p/s: Entry emo. I wish I could be your doctor again.

5 comments:

  1. mama rindukan saat ni..hehehe..cuma missing seorang saja kan dalam nie..emmmm

    ReplyDelete
  2. huhuhu sedey wei..tpi lam kes baby, kengkandang baby jer yg rsa baby kawan ngan seseorang tpi diaorg tak pun...hukhukhuk lagi sedey

    ReplyDelete
  3. huhuhu sedey wei..tpi lam kes baby, kengkandang baby jer yg rsa baby kawan ngan seseorang tpi diaorg tak pun...hukhukhuk lagi sedey

    ReplyDelete
  4. sebab per lak baby rasa macamtu... kalau kawan mesti la kawan kan...

    ReplyDelete