Nuffnang Ads

Wednesday, October 26, 2011

HURU HARA KEHIDUPAN AKU!!!

Hi semua...

weh..!!! agak lama betul aku tak update entry....sek bek tak bersawang blog aku nih....hahaha...

okay2... aku nak cakap fasal sensitive hari ni..boleh tak? sensitive tak korang nak baca blog aku ni? tengok tuh...adoi...jangan la macam tuh.. okay? baca la dulu.... 

 
comel tak kucen ngn mak dia....comel kan? jeles!!!


okay..lau cakap bab sensitive ni sebenarnya..aku la orang yang PALING sensitive sekali ye la bukan apa... kengkadang kita maaf, aku ni bukan nak dengar cakap orang..kadang-kadang aku ni cakap main cakap je? adoi? apa kena mengena ni AKMAL WEH!!!.... okay.. balik2 ... aku ni yang paling sensitive sekali... ye la kadang-kadang orang cakap je padahal, ingat cakap sal aku? boleh? sengal kot..aku ni...hahah..

tapi sengal-sengal pun ada jugak la kot baiknya..hahah...itu pendapat masing-masing la nak cakap aku baik ke, jahat ke..lau aku baik. baiklah....lau jahat aku..jahat la...aku bukan tak kisah cuma...dalam hati kan..takkan nak tunjuk sangat... aku pun tau jugak malu.. *sensitive..tengok? sensitive tak aku? adoi..cuma tu la... aku harap aku nanti bila da kawin... kahwin? adoi..bila tah.. mak aku macam bagi hint je..suh aku kawin..haha.. biar lantak... malas lagi aku nak fikir.. kuang! kuang! kuang!... cuba buang K tu.. jadi apa? uang! uang! uang! kan?  wang!!! duit!!! mana ada duit lagi aku ni...walau calon da ada *ada ke?.. sudah!!! jangan ditanya!!!...kang makan mouse lak...

tengok!!!? ni disebabkan oleh lama sangat tak update ni...jadi macam bangang je aturan idea... tulis je apa yang difikirkan.. ibarat kata apa yang aku pikir terus aku salurkan ke blog la.. *ya Allah..bercelarunya pemikiran aku....pening!!!...hahaha....


kalau-kalau korang rasa tajuk mula-mula tadi tu tak dijelaskan dengan baik, sila la maafkan aku...sebab aku memang macamtu...selalu je distract dengan sekeliling....sengal!!!



As-Salam.


p/s: dengar lagu Yuna... *salahkan Yuna...hahahah

2 comments: