Nuffnang Ads

Tuesday, October 4, 2011

JERUK BUAH JABIT???

Hi semua...

sekarang kelas...tapi kita sekarang kita berehat...

kita orang berehat memang best kali ni... makan-makan, kepada yang membaca blog ni 

*aku tau mereka yang membaca blog aku terdiri daripada orang yang well educated, lecturers and so many others. 

*verangan!!!....hahahhaha...

okay lah.... korang nak tau kitaorang satu kelas makan apa??? JERUK WEH!!!!. JERUK!!! BUAH JABIT!!! JERUK MANGGA! JERUK BETIK!! JERUK KELUBI!!! Dan pelbagai lagi.....hahahaha....

adoi.... erm... okay lar.. aku dah nak masuk kelas semula...nak fokus!!! FOCUS!!!! like really FOCUS!!!


bye


p/s: okay lar.... ni memang nak focus ni!!!....

3 comments:

  1. jangan makan jeruk banyak sanagt nanti sakit perut espcly yg gastrik tuuu!

    ReplyDelete
  2. ye la kak....tapi jeruk tu sedap..memang cmatu kan....benda sedap mesti bahaya...hiuuu

    ReplyDelete
  3. ye la kak....tapi jeruk tu sedap..memang cmatu kan....benda sedap mesti bahaya...hiuuu

    ReplyDelete