Nuffnang Ads

Monday, October 17, 2011

KEBAIKKAN BER-BLOG!!!

Hi semua....


apa khabar? Sekarang ini aku berada dalam kelas... kelas Statistics... seronok? memang seronok.. aku dapat belajar new things. Suka2!!!

hurm... hari ni belajar macamane nak guna kalkulator... Kelakar? takde maknanya... kalau kita lupa sesuatu..mesti kena refresh kan? BETUL TAK??...memang betul pun....

Tapi MALANGNYA hari ni.... dalam LAB kitaorang duduk ni... memang nak menangis rasanya!!! SEBAB?? panas!! aircond tak berpongsi!!!!.... memang tak berpongsi langsung!!! geram je dalam hati..uiks!!! sek bek ada blog nak dituliskan...hahhaha..

korang nak tau tak apa yang improve dalam aku punya hidup sepanjang aku bermain dengan BLOG?

aku punya typing speed da meningkat!!! suka? mesti larr!!

btw..aku jumpa seseorang hari ni... EXCITED? hurrrmm... tak tau la..hahaha.... *dari jawapan macam da tau je aku excited ke tak kan?..hahahha...


nak fokus jap..dalam sejam nanti aku upload entry lain pulak ek?..okay..




bye.



p/s: semua dalam dunia masing2..hahahah

2 comments:

  1. hoho saya pun rasa macam tu juga...

    http://tipsbelog.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. ye betul Azza!! Give me 5!!! pap!!

    ReplyDelete