Nuffnang Ads

Sunday, October 30, 2011

MAKANAN MAHAL?

Hi semua....

sekarang ini aku berada di Kafe Halimatus Saadiah untuk perbincangan Research Methodology... da hantar da email kat sir... heheheh... nanti dia balas dan confirm baru kami proceed dengan segala data collection method. Hehehe.. best2!!!

rancangan kami nak collect data kat Mydin Mall, Kuala Terengganu je. Kami akan ambil mungkin 5 orang kot... tapi okay la... yeay!!!!...

sekarang ni.. aku tengah tengok kawan-kawan aku makan, aku da kenyang!!! erk!!!...hahaha...

aku makan hari ni sebanyak RM 6.00,  banyak ke? tak banyak la...


As-Salam.



p/s: sekarang ni penuh dengan rakan sekelas kat sini..best2!!!...suka!!!
p/s: makanan mahal? hihu...

2 comments:

  1. ada orang terkejut pinggan akmal licin selepas 15 minit..hehe

    ReplyDelete
  2. nazirah : ada ke? hahaha...mesti kita kenal sapa dia..hahaa

    ReplyDelete