Nuffnang Ads

Sunday, October 30, 2011

MASALAH DENGAN PAGE VIEW!!! TOLONG AKU!!!

Hi semua..

aku ada satu kekeliruan di sini... apa bendanya???

haaa... kan kalau kita guna blogspot.. dia akan ada 'page view/count' tu kan... malangnya!!! yang aku punya page view count tu.. tak dapat nak tengok!!!.. adoiyai...sakit hati tau tak!!!..
bukan la sakit hati sangat...cuma nak tengok la page view berapa kan... ni tidak...asyik "0" je... benci la!!!..

aku nak buat aduan kat siapa ha??..tolong la aku!!!



As-Salam.


p/s: tolong la aku!!!

8 comments:

  1. saya orang yang ke 16,104...hehehehehehehehehehehehe...bangga!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Yang tu memang ada...cuma lau lepas kita publish entry tu....lau new layout tu ada page view..count view ke apa... yang tu takde..kosong je....sebelum ni ada je..susah hati!!!! gantuk!!hashahah

    ReplyDelete
  3. tu la kak..saya pun tak pandai....susah la..

    ReplyDelete
  4. kakak pun x berapa nak pandai bab2 mcm ni dik... try tanya abg ben kot2 dia boleh bantu...

    ReplyDelete
  5. Ini masalah Blogger, buat maa ni masih belum ada ubat.
    Rujuk sini:
    http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?tid=1a073393d8cb4a43&hl=en

    ReplyDelete
  6. Ibu Gebu: TU la kak..letih la....okay2...thanks...

    ReplyDelete
  7. GreenLava : thanks.... muah2!!!

    ReplyDelete