Nuffnang Ads

Monday, October 31, 2011

MENCARI PUBLISITI MURAHAN!!!

Hi semua...

sekarang saya berada di salah sebuah kafe di UNISZA, 


terdapat beberapa pengunjung kat sini.. agak ramai arr...hahahaha....


ramainya pelanggan....hihu~~~



k lah tu je kot!!!!....for me, today is Speechless Monday!!!..hahahah


As-Salam.




p/s: jom makan!!!..kuang3!!!

7 comments:

  1. hye there. hm, sory la. xtau lak bajet nak dtg sini brape. sbb sy kat beijing bkn melancong, tapi stdy sini. biasenye org dtg cina dlm 5hari 3 ribu dah boleh.

    ReplyDelete
  2. Nadhirah: hahha. ye la tuh...kuang2..ipad!!!

    ReplyDelete
  3. oowh...best tak akmal duduk kat china?

    ReplyDelete
  4. yup. sbb ade member nak dtg sini, hongkong,macau, pastu ade lagi tmpt2 lain, 3ribu dah termasuk tiket flight n train. woahhh. unisza? i'm from terengganu. really miss keropok lekor. :(

    ReplyDelete
  5. ye ke?..best2... itu bawah apa tu>? dia pergi sendiri ke> cmne?

    ReplyDelete
  6. bagi alamat akmal, nati sya kirim..hahaha

    ReplyDelete