Nuffnang Ads

Saturday, October 29, 2011

SAGA UNISZA!!!

Hi semua..

 Sekarang ini Pasukan UNISZA SAhabat GAmelan (SAGA) sedang membuat persembahan.

Asyiknya aku dengar... ~~~hihu~~~ suka betul aku....hahaha...

Diorang membawakan dua buah lagu iaitu Togok dan *satu lagi lagu aku tak ingat...hahaha.



As-Salam.



p/s: tak ramai lagi yang datang.... masih banyak tempat duduk yang kosong.. harap malam esok lebih ramai yang datang.

5 comments:

  1. time togok tuh ada bunyi six six jihan tak? huhuhu i used to play that to..malm ni insyaallah, kami serbu...

    ReplyDelete
  2. time togok tuh ada bunyi six six jihan tak? huhuhu i used to play that to..malm ni insyaallah, kami serbu...

    ReplyDelete
  3. baby: ada je bunyi six six six tu..banyak je group bawa lagu togok. hehehe...malam ni kita tengok ok?

    ReplyDelete