Nuffnang Ads

Monday, October 31, 2011

SUDAH ELOK!!!...

Hi semua....


apa khabar? *kerap betul aku mengkhabarkannya kan?...alar, korang jawab je ok...bis citer kan? hahaha..

okay la... sehari ke dua hari lepas aku ada post fasal page view aku yang tak bley nak tengok kan?... Alhamdulillah, selepas beberapa 'feefbacks' aku hantarkan ke Google, *boleh ke aku sebut alhamdulillah ni?.. hihu~~ semuanya telah menjadi ok... okay la kan?

Entry lepas aku bercakap fasal Pertandingan Gamelan Melayu kat UNISZA... beribu page view aku..haaa...amik!!!..takut aku....hehehahaha....*gementar.

hari ini, takde pepe yang menarik dalam hidup..cuma hati ni da nak balik umah da... hati da menyanyi-nyanyi nak baliik rumah....hahahah... seronok? MESTILA!!!!... apa lah yang akan mak aku masak nanti...hihu~~ *asyik makan je..mana badan tak besar kan?

tapi nak balik ni nanti..mak aku suh aku beli keropok da..*pesan awal-awal tu...hehehe..nanti mak aku kirim duit... tapikan aku sem ni memang la broke...seyes... tak tau apa aku belanja pun la... bangang tak?...adoi..pening.... pening...pening!!!...memang pening lau pikir bab duit ni kan... tak pernah nak cukup!!!...

*yang hebatnya..sem-sem lepas..takde la pulak macam ni...hihu~~



As-Salam.



p/s: nak sudahkan kerja semua!!!!

No comments:

Post a Comment