Nuffnang Ads

Thursday, October 20, 2011

SWATCH MURAH!!!! SALE WEH!!!

Hi semua!!!!



mari-mari semua.. tengok ini item yang aku beli... I bought this item when I was in Kuala Lumpur.. hahaha.. I kept a secret until now..hahaha... mari la tengok..jangan la malu2..lau nak order boleh la order kat aku....mana tau kan kot2 nak je..hehehe........



ni la itemnya!!!! tengok tu...pecah !!! sebab cuai..

 baru 1 jam pakainya... hahaha ....cuai betul aku..



 SWATCH ok...mahal tuh!!! menyesal....

 pandangan jauh...


da lama da sebenarnya aku ni tak pakai jam.. seingat aku la.. 2 tahun lepas da la.... itu pun jam ayah aku.. hihu!!!... sebenarnya ada sebab aku tak pakai jam.. sebabnya? pergelangan tangan aku besar sgt.. nak masuk jam pun susah.. mencik2..aku tak tau kenapa besar sangat pergelangan tangan aku nih!!! tapi nak buat macamne kan..terima je la.. 



bye.



p/s: ada yang nak lengan besar,, ada yang nak lengan kecil..macam2..aku? AKU NAK KURUS!!!!hahahaah

4 comments:

  1. alahai syg la jam mahal2 macam tu pecah.jgn jual.swatch conform ada warranty kan.g hantar je ke kedai.kalau ada warranty, free of charge

    ReplyDelete
  2. Umie Artoqiemie: yes!!!! terima kasih!!!

    ReplyDelete
  3. ayub: terima kasih... tapi biar la kot... nak buat cmne...da nak jadi.. pakai je la...

    ReplyDelete