Nuffnang Ads

Thursday, October 27, 2011

WANITA DAN MASALAH BAU BADAN!!!

Hoih!!!! 

eh!!! salah2.. hi semua.. apa khabar!!!???


aku ni bukan lah pembaca setia majalah WANITA ni.. cuma biasa-biasa je... *aku pun baca majalah WANITA tau... jangan tak tau dan diskriminasi pulak... den lompang laju-laju kang..hahah takde la....

okay2... baca punya baca dalam majalah WANITA yang baru beli ni... *cover dia adalah Wardina dan Diana Amir.. comel dan ayu je...cuma aku tak berapa suka sangat perempuan pakai tudung yang lekat kat kepala tu.. aku suka yang pakai tudung bawal tu.. comel sikit...

okaylah...

pada muka surat 42... ada tips dan petua...

tipsnya adalah Elak Masalah Bau Badan.

Korang nak tau tak diaorang tulis apa?

1. Benzoyl peroxide dan penyegar
2. Teh hitam
3. Rajin mandi
4. Menjaga pola makanan
5. Hindari Stress

Ini adalah point yang dibagi oleh WANITA... korang rasa ia fasal apa ek?


lau korang nak tau... beli la isu WANITA yang terbaru.... nak tengok covernya? meh aku tunjuk!!!

tengok...cantek tak?..

 
ha..amacam? cantik tak? nak sila la beli di kedai-kedai buku berhampiran...confirm ada..lau takde..cari kat kedai lain....beli tau!!! ada temu bual dengan TUN MAHATHIR dan TUN SITI HASMAH!!! Susah nak jumpa tuh!!!.




As-Salam


p/s: hahha..baru lepas tengok video aku rakam...huh!!!...kelakar...benci2!!!

2 comments:

  1. pakai deodorant slalu..jgn lupa tenyeh setiap masa hahaha..mudah dan cepat ;p

    pssstt akak duk K.T dik..hehe

    ReplyDelete
  2. hahah...yeay!!!... K.T. ktne kak??

    ReplyDelete