Nuffnang Ads

Thursday, November 17, 2011

3D SPECS!!! GOTTA LOVE THIS!!

HI semua..

aku ada something nak cakap ni... aku nak sangat beli 3D Specs.. sapa tahu nak beli kat mana???????

korang kalau tau tolong cakap kat aku eh... aku nak yang affordable je... tak nak yang mahal2...nak yang MURAH...tengok aku caps lock siap..sapa tak nampak jugak... memang la... mencik!!!

yeay!!!.. sapa nak cakap.. tolong la bagitau aku ek... murah2 la.. jangan lah yang mahal2 sangat..murah2 je.. macam under RM50 ke?..hahahha...






macam ni la...tapi setahu aku memang mahal gila.. tapi tolong la yang murah2 sikit...



Assalamualikum WBT.




p/s: aku nak sangat !!!!

3 comments:

  1. Msa ak kcik ak ad bnd ni. Ak dpt free dr newspper msa promotion cite godzilla

    ReplyDelete
  2. Msa ak kcik ak ad bnd ni. Ak dpt free dr newspper msa promotion cite godzilla

    ReplyDelete
  3. tu la...aku ingat dulu ada je... masa TV3 buat 3D... kena beli that 3D specs... that time my mom and my dad were not that rich.. me and my brother had to share the specs.. but we survive..

    ReplyDelete